Westernhorsestable.nl English Magyar Nederlands
honlap környezet lovaglás panzió kemping foglalás Kezdöoldal Kapcsolat
Paardrijden
Rust
Natuur
genieten
westernhorsestable (HU) > Kemping > Felszereltség
Felszereltség
Felszereltség kemping:

Vizesblokk:
A Western Lovaspanzióban található a kempinghez tartozó vizesblokkot az étkezö-konyha mellett, egy zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel. Tusoláshoz nincsen szükség érmekre, az ár tartalmazza a melegvizet. Minden vendég ismeri a felelösséget, a környezetbaráti vízhasználatra.

Western Lovastanya:
A hangulatos étkezö-konyhában visszajön a múlt a fatüzelésü kandalló mellett, egy társas összejövetelben. Az épület körül van egy természetes kert, és a verandáról is élvezheti a kilátást.

Foglaljon egy helyet a gyönyörü természetes kempingen, ha felveszi idöben velünk a kapcsolatot, egy szép helyet tudunk Önnek biztosítani.

Természetes kemping:
Jellemzö a gazdag flóra és fauna, a nyugalom és a szabad tér. A kisméretü, maximum 20 kempinghellyel ellátott kemping böséges helyeket kínál Önnek. Egy áramcsatlakozó minden helyröl elérhetö. A terület körül van véve mezövel, ahol egész napon át a lovak legelnek. Szívesen látjuk az ön háziállatát is. Közvetlen a területröl elkezdheti a túrázást, gyalog vagy kerékpárral. A vendégszeretet nagyon fontos nekünk, úgy, mint a stress oldás és az egészség.

Lovaglás Panzi&0acute; Kemping
 A Lovak
 Lószállás/Istállók
 Legelök
 Gondozás
 Lovaglás és programszervezés
 Árak
 Árak
 Környezet
 Felszereltség
 Árak
 Környezet
© 2019 Western Lovas Tanya. Powered by System 4